Activiteiten jeugd

Zodra het tennisseizoen start, worden er gezellige toernooien en activiteiten georganiseerd voor de jeugd bij DLTC. De planning van de jeugdcommissie voor 2014 is als volgt:

• 23 maart Open Jeugddag DLTC (11.00 – 15.30 uur)

De jeugdcommissie organiseert activiteiten voor de jeugd van 5 – 15 jaar om hen enthousiast te maken voor DLTC. Aanmelden voor deze dag kan per e-mail: jeugddagdltc@gmail.com .

• 30 maart Openingstoernooi (jeugd 10.00 – 12.30 uur)

Bij het openingstoernooi wordt de jeugd ingedeeld naar sterkte in overleg met de trainster Inge Jansen. Ze spelen mixed en dubbel. Het toernooi wordt afgesloten met een gezellige lunch.

• 11 april Invitatietoernooi middelbare scholieren

Onze middelbare scholieren nodigen leeftijdsgenoten uit om hen kennis te laten maken met de club.

• 5 juni Themafeest

Een toernooi voor de jeugd t/m 13 jaar (basisschool en brugklas) dat tot laat kan duren……

• 15 juni PaDoMoZo

Alle combinaties van vaders, dochters, moeders en zonen kunnen zich opgeven voor dit toernooi!

• 16 juli Middelbare scholierentoernooi

De zomervakantie sportief beginnen? Dat kan als je meedoet met het gezellige middelbare scholierentoernooi!

Wil je als ouder meehelpen bij de jeugdactiviteiten? Stuur dan een e-mail naar de jeugdcommissaris Yolanda de Rijke y.derijke@me.com  of naar een van de andere jeugdcommissieleden.