DLTC Amherst Twinning Tournament

DLTC – Amherst Twinning Tournament
Tijdens het pinksterweekend, van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni, heeft DLTC een groep spelers van Tennis Club Amherst uit Hastings, Engeland ontvangen.
Het weer leek een spelbreker te worden maar dat viel uiteindelijk enorm mee. Bij de eerste tennispartijen op vrijdagavond was het droog en aangezien we een heerlijke Indische maaltijd achter de kiezen hadden, konden we er uitstekend tegen en hebben we mooie partijen kunnen spelen.
Op zaterdagochtend maakten we een wandeling en rondvaart door de binnenstad. Het weer was nogal onstuimig, maar een paraplu en een goed humeur bleken voldoende te zijn om hier toch een geslaagd programmaonderdeel van te maken.
Tijdens het toernooi op zaterdagmiddag was het droog en begon de zon zelfs te schijnen, maar er stond zoveel wind dat er buitengewoon bijzondere ballen geslagen werden. Ondanks de wind werd er door alle deelnemers fanatiek gespeeld om de eer en natuurlijk om de prijs, een fles van distilleerderij Rutte. Na de tennisactiviteiten toastten we met een glas bubbels en daarna was het tijd voor de barbecue.
De avond was perfect: er was lekker eten, een goed glas wijn, zon in het clubhuis en geanimeerde gesprekken. Het geweldige optreden van het jazz combo ‘Don’t Explain’ maakte de avond helemaal tot een succes. De Engelsen waren ‘blown away’ en hebben er, net als wij, enorm van genoten.
Op zondagochtend lagen de banen er zo uitnodigend bij dat bijna alle spelers weer op de baan stonden. Rond het middaguur was het tijd voor de Engelsen om te vertrekken en kwam er een einde aan een schitterend weekend waarin de vriendschapsband tussen Dordrecht en Hastings zeer zeker is aangehaald.
Bekijk hier een filmpje met beelden van het weekend:
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Dordrechtsche Lawn Tennis Club
Tennispark
Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht
Clubhuis
(078) 613 7169
Secretariaat
Tennisclub DLTC
Postbus 505
3300 AM Dordrecht
(078) 645 0277
info@tennisclubdltc.nl
tennisclubdltc@gmail.com
Ledenadministratie
(078) 6450277
leden.dltc@gmail.com

Inschrijven

Schrijf je nu in voor tennislessen in het winterseizoen!

DLTC kalender

Komende activiteiten