INSCHRIJVING OPEN TOERNOOI GEOPEND!

Vanaf 1 tot en met 8 september 2019 zal in successie voor de 9e keer het Audi Ames DLTC Open dubbeltoernooi worden gehouden. Na de afgelopen succesvolle en drukbezochte jaren, reken we dit jaar ook op een groot deelnemersveld.

Het zou geweldig zijn als je (als DLTC’er) deelneemt aan dit gezellige, sportieve en mooie toernooi. Het is een toernooi in poule vorm, dus je speelt in principe sowieso 2 wedstrijden, uitzonderingen van afmeldingen en uitval daargelaten.

Voor deze editie zal wederom Audi Ames als hoofdsponsor verbonden zijn. Daarnaast hebben we  Het Magazijn en Tennis Tuning voor de eerste en tweede prijzen bereid gevonden een waardebon beschikbaar te stellen. Tevens zijn Van Pelt Kappers, Van Roosmalen Optiek en Boogerman makelaars onze sponsoren voor deze editie. Tijdens het toernooi is er muziek en kan je je racket laten bespannen.

Graag zien we je inschrijving tegemoet. Je kunt je tot en met 24 augustus inschrijven via de link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=0811ECFC-4562-45C9-9FCD-50CDFFA3031A

Wedstrijdleiding DLTC: Marc, Josien, Yolanda, Sally en Edwin.

Schrijf je nu in voor tennislessen in het winterseizoen!