Tennisschool

Zomer en winter tennisles

Leden van D.L.T.C. kunnen zich inschrijven voor tennisles bij Tennisschool Rob Mentink.

Lessen zomerseizoen starten in april en gaan door t/m september. Winterseizoen van oktober t/m maart.

Inschrijven kan via de websitehttps://tennisschoolrobmentink.planmysport.com/

Of stuur een e-mail naar:  sandra@tennisschoolrobmentink.nl

en vermeld: Tennisclub D.L.T.C., voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en geslacht.

Of bel voor meer informatie met Rob: 06-5438 5885.

[/box]

[/box]

Lesreglement

Lesreglement Tennisschool Rob Mentink

• Een lesuur duurt 50 minuten, een les ½ uur duurt 25 minuten.
  • Voor de buiten lessen geldt de regen regeling: bij regen wordt er in de zomerperiode 1 les ingehaald en in de winterperiode 2 lessen.
  • Wanneer er na meer dan 25 minuten de les wordt gestaakt i.v.m. regen, dan zal die les worden beschouwd als zijnde gegeven.
  • Indien een cursist een les mist door eigen toedoen kan deze niet worden ingehaald. Wel zal worden getracht de cursist de les(sen) in te laten halen in andere lesgroepen indien daar ruimte voor is.
  • Restitutie van cursusgelden is niet mogelijk.
  • Bij annulering tot 5 dagen voor aanvang van de cursus zal 25 % van het lesgeld in rekening worden gebracht. Daarna is het volledige lesgeld verschuldigd.
  • Tennisschool Rob Mentink is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten.
  • Eventuele clubkortingen gelden voor leden die lid zijn voor 1 april van dat jaar.
  • Betaling van het verschuldigde lesgeld dient te worden voldaan door afgifte van een eenmalige machtiging. De afschrijving zal plaatsvinden na de eerste les.
  • Cursisten zijn ermee akkoord dat zij e-mails krijgen van Tennisschool Rob Mentink voor les, evenementen en andere activiteiten die de Tennisschool onderneemt.