Spoorslags

Clubblad

Via het clubblad Spoorslags worden leden geïnformeerd over de activiteiten van de club.

Dit magazine wordt tegen een kleine vergoeding twee keer per jaar aan de leden toegezonden. Daarnaast worden de leden door middel van e-mails regelmatig op de hoogte gehouden van alle belangrijke zaken die er spelen binnen de club.

Spoorslags

In de eerste Spoorslags van het jaar wordt voor het begin (1 april) van het tennisseizoen onder meer de Clubagenda gepubliceerd. Hierop staan alle jaarlijks terugkerende activiteiten, toernooien en competities vermeld.

Verder bevat het clubblad verslagen van gespeelde wedstrijden zoals de mini-, districts-, landelijke- en onderlinge competities en de clubkampioenschappen.

Ook van alle toernooien wordt in het clubblad verslag gedaan, vaak vergezeld van foto’s. Daarnaast zijn er diverse leuke rubrieken in het blad te vinden zoals profielen van leden.

• RedactieSam Wytema, Henk van Capelleveen.

Tel. (078) 6134733, E-mail: sam.wytema@planet.nl