INSCHRIJVING OPEN TOERNOOI GEOPEND!

Vanaf 1 tot en met 8 september 2019 zal in successie voor de 9e keer het Audi Ames DLTC Open dubbeltoernooi worden gehouden. Na de afgelopen succesvolle en drukbezochte jaren, reken we dit jaar ook op een groot deelnemersveld.

Het zou geweldig zijn als je (als DLTC’er) deelneemt aan dit gezellige, sportieve en mooie toernooi. Het is een toernooi in poule vorm, dus je speelt in principe sowieso 2 wedstrijden, uitzonderingen van afmeldingen en uitval daargelaten.

Voor deze editie zal wederom Audi Ames als hoofdsponsor verbonden zijn. Daarnaast hebben we  Het Magazijn en Tennis Tuning voor de eerste en tweede prijzen bereid gevonden een waardebon beschikbaar te stellen. Tevens zijn Van Pelt Kappers, Van Roosmalen Optiek en Boogerman makelaars onze sponsoren voor deze editie. Tijdens het toernooi is er muziek en kan je je racket laten bespannen.

Graag zien we je inschrijving tegemoet. Je kunt je tot en met 24 augustus inschrijven via de link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=0811ECFC-4562-45C9-9FCD-50CDFFA3031A

Wedstrijdleiding DLTC: Marc, Josien, Yolanda, Sally en Edwin.

DLTC Amherst Twinning Tournament

DLTC – Amherst Twinning Tournament
Tijdens het pinksterweekend, van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni, heeft DLTC een groep spelers van Tennis Club Amherst uit Hastings, Engeland ontvangen.
Het weer leek een spelbreker te worden maar dat viel uiteindelijk enorm mee. Bij de eerste tennispartijen op vrijdagavond was het droog en aangezien we een heerlijke Indische maaltijd achter de kiezen hadden, konden we er uitstekend tegen en hebben we mooie partijen kunnen spelen.
Op zaterdagochtend maakten we een wandeling en rondvaart door de binnenstad. Het weer was nogal onstuimig, maar een paraplu en een goed humeur bleken voldoende te zijn om hier toch een geslaagd programmaonderdeel van te maken.
Tijdens het toernooi op zaterdagmiddag was het droog en begon de zon zelfs te schijnen, maar er stond zoveel wind dat er buitengewoon bijzondere ballen geslagen werden. Ondanks de wind werd er door alle deelnemers fanatiek gespeeld om de eer en natuurlijk om de prijs, een fles van distilleerderij Rutte. Na de tennisactiviteiten toastten we met een glas bubbels en daarna was het tijd voor de barbecue.
De avond was perfect: er was lekker eten, een goed glas wijn, zon in het clubhuis en geanimeerde gesprekken. Het geweldige optreden van het jazz combo ‘Don’t Explain’ maakte de avond helemaal tot een succes. De Engelsen waren ‘blown away’ en hebben er, net als wij, enorm van genoten.
Op zondagochtend lagen de banen er zo uitnodigend bij dat bijna alle spelers weer op de baan stonden. Rond het middaguur was het tijd voor de Engelsen om te vertrekken en kwam er een einde aan een schitterend weekend waarin de vriendschapsband tussen Dordrecht en Hastings zeer zeker is aangehaald.
Bekijk hier een filmpje met beelden van het weekend:

Prinses Julianaschool bij DLTC

Tennisochtend Prinses Juliana basisschool bij DLTC
Ons park aan de Nieuweweg stroomde donderdagochtend 21 maart vol met ongeveer 100 kinderen van de groepen 3 tot 6 van de Prinses Juliana Basisschool in Nieuw Krispijn.
Onder leiding van Tennisschool Rob Mentink konden de kinderen kennismaken met de tennissport. Ze konden gewapend met racket en bal tennissen, en leerden spelenderwijs een aantal regels. Leden van onze club zorgden voor een smakelijk slot van een sportieve en leerzame ochtend.

Schrijf je nu in voor tennislessen in het winterseizoen!