Dordrechtsche Lawn-Tennis Club
Opgericht 17 september 1886

DLTC kent verschillende vormen van lidmaatschap:

Lees meer over lidmaatschap:

1. Proeflidmaatschap

• Om aspirant-leden de kans te geven kennis te maken met onze unieke club en leden is een proeflidmaatschap mogelijk.
  • Een proeflidmaatschap van 3 maanden kost voor senioren € 42 voor studenten € 17 en voor junioren € 15.
  • Het proeflidmaatschap wordt één keer aangeboden.

2.  Nieuwe leden

• Leden kunnen altijd spelen bij DLTC, het hele jaar door. Lees hier onze folder: DLTC FLyer 2019
  • We vragen nieuwe leden eenmalig inschrijfgeld van € 20 voor senioren en € 15 voor studenten/ junioren.
  • De verplichte abonnementskosten voor het clubblad Spoorslags bedragen € 12 per adres per jaar.
  • Tarieven met ingang van maart 2018:
Lidmaatschap  Proeflid 3  maanden Contributie per kalenderjaar

Pupillen (t/m 6 jaar)

Junioren (7 t/m 12 jaar)

Junioren (13 t/m 16 jaar)

Studenten (17 t/m 24 jaar)

Senioren (25 jaar +)

€    0

€   15

€    50

€   65

€  185

• Het verenigingsjaar bij tennisclub DLTC loopt van 1 januari t/m 31 december.
  • Betaling van contributie en andere gelden geschiedt door middel van automatische incasso.

3. Theeleden

• Wie zelf niet sportief bezig wil zijn maar de vereniging wel een warm hart toedraagt, kan een theelidmaatschap aangaan van € 42 per jaar.
  • Inclusief abonnement op het clubblad Spoorslags.
  • Dit betekent dat je weliswaar niet kunt tennissen, maar wel altijd aanwezig kunt zijn bij de activiteiten van de club.

4. Introducés

•  Tennisliefhebbers die geen lid zijn, kunnen als introducé spelen met een DLTC-lid tegen betaling van € 5 per keer.
  • Per seizoen kunnen belangstellenden maximaal 3 keer geïntroduceerd worden.

• Het huidige ledenaantal laat ruimte voor nieuwe leden.
  • Wil je lid worden van DLTC? Aanmelden als nieuw lid van DLTC kan uitsluitend schriftelijk gebeuren door het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier.

Klik hier op —>  Aanmeldingsformulier DLTC 2019 en schrijf je in als lid van DLTC.

• Vragen over DLTC kun je e-mailen naar het secretariaat: tennisclubdltc@gmail.com.
  • Onze ledenadministratie is bereikbaar via e-mail: leden.dltc@gmail.com. Telefoonnummer: (078) 6450277.

Sleutel tennispark en clubhuis

DLTC stelt aan ieder seniorlid een sleutel van het tennispark en clubhuis ter beschikking, onder de volgende voorwaarden:

• Voor de sleutel geldt een borgsom van  € 27;
  • Een machtiging tot incasso van het sleutelgeld is ingevuld en ondertekend (Klik op—>  Sleutelverklaring  voor het formulier);
  • Het seniorlid tekent voor ontvangst van de sleutel;
  • DLTC blijft eigenaar van de sleutel;
  • Sleutels mogen niet worden gedupliceerd of uitgeleend;
  • Bij opzegging van het lidmaatschap moet de sleutel worden ingeleverd, waarna de borgsom wordt gerestitueerd.

De sleutel is op afspraak af te halen bij Ruud Grande (e-mail: leden.dltc@gmail.com).

Opzeggen lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen?

• Opzeggingen moeten vóór 1 december van het lopende kalenderjaar schriftelijk (of per e-mail) bij de secretaris worden ingediend.
  • Bij opzeggingen na 1 december is de volledige contributie voor het nieuwe kalenderjaar verschuldigd.

Bij beëindiging van het lidmaatschap moet de sleutel van het tennispark en clubhuis ingeleverd worden bij Ruud Grande. De borgsom ontvang je daarna retour.

Schrijf je nu in voor tennislessen in het winterseizoen!